Monday, July 07, 2008

Galapremiären av "Mamma Mia the movie"

i Stockholm, på Rival Hotel vid Mariatorget.Det var stjärnglans ifrån Hollywood, blixtar och vimmel på galapremiären av Mamma Mia på biografen Rival i Stockholm. Men mest av allt var det Abba, återförenade för en kort stund i vimlet. Att få göra de fyra ensamma på bild tycks vara näst intill omöjligt - det hände för 22 år sedan. Men inte sedan dess. Men nog var de där, alla på en gång, Agnetha Fältskog, Annifrid Lyngstad (Nu Reuss), Benny Andersson och Björn Ulvaeus - Sveriges kanske genom tiderna största kändisar och en av världens mest framgångsrika popgrupper.

Det var ett riktigt stort kändis uppbåd på plats vid Mariatorget denna afton den 4 Juli. Samtliga skådespelare var med, förutom Stellan Skarsgård som tydligen var upptagen.
På röda mattan sågs Meryl Streep, huvudrollsinnehavaren i filmen, Pierce Brosnan (lite förkyld med hosta), Colin Firth och skådespelerskan Amanda Seyfried.
Bland de Svenska inbjudna gästerna märktes skådespelarna Mikael Persbrant, Rafael Edholm och Tommy Berggren med familj, Peter Jöback, Lena Olin (vars far Stig Olin nyligen gått bort) och Lasse Hallström med familj.

För detta. den största galapremiären i Stockholm på mycket länge stod Taste Pr, som vid många andra tillställningar skött arrangemang av detta slag på ett utmärkt sätt.

No comments: